Custom Logo not shown on one website

kapasoft
Topic Author
Posts: 4
1 month 23 hours ago #4064 by kapasoft
Custom Logo not shown on one website was created by kapasoft
Hi,
I'm using the pro version. With this version I have already installed custom logos on a test page and use them. That's working. I tried the same thing on another site, there I get absolutely no custom logo. But I am sure that the logo is correct and is in the right place.
What can I do?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1167
1 month 23 hours ago #4065 by Lodder
Replied by Lodder on topic Custom Logo not shown on one website
Hi kapasoft,

Would you mind providing me with a link to the site where they dont work please?

Kind regards,
Lodder

Please Log in or Create an account to join the conversation.

kapasoft
Topic Author
Posts: 4
4 weeks 2 days ago #4066 by kapasoft
Replied by kapasoft on topic Custom Logo not shown on one website
If you would send me an emailaddress or something else ....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1167
4 weeks 2 days ago #4067 by Lodder
Replied by Lodder on topic Custom Logo not shown on one website
Sure. You can send the link to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

kapasoft
Topic Author
Posts: 4
4 weeks 2 days ago #4068 by kapasoft
Replied by kapasoft on topic Custom Logo not shown on one website
Done

Please Log in or Create an account to join the conversation.

kapasoft
Topic Author
Posts: 4
4 weeks 1 hour ago #4069 by kapasoft
Replied by kapasoft on topic Custom Logo not shown on one website
Hi Lodder,
any results?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum