no image in the custom slide

Quo
Topic Author
Posts: 20
2 years 8 months ago #3532 by Quo
Replied by Quo on topic no image in the custom slide
Thank you

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1167
2 years 8 months ago - 2 years 8 months ago #3533 by Lodder
Replied by Lodder on topic no image in the custom slide
I think I see the issue.

It may be due to the fact you have your Joomla installation on a addon domain, so the root is:
http://test.bkberoun.cz/subdom/test

If you open your configuration.php, you'll see a variable called
public $live_site = '';
.

Try changing this to:
public $live_site = 'http://test.bkberoun.cz/subdom/test';
Last edit: 2 years 8 months ago by Lodder.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Quo
Topic Author
Posts: 20
2 years 8 months ago #3534 by Quo
Replied by Quo on topic no image in the custom slide
I wrote: public $ live_site = 'test.bkberoun.cz'; Into configuration.php , but still the same problem

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1167
2 years 8 months ago - 2 years 8 months ago #3535 by Lodder
Replied by Lodder on topic no image in the custom slide
Hmm ok. I remember someone having the same issue a while back so will have to check our forum for the solution. Would you be able to provide me with a temporary super admin account so I can sort it out for you?

If so please send the details to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Regards
Last edit: 2 years 8 months ago by Lodder.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1167
2 years 8 months ago - 2 years 8 months ago #3536 by Lodder
Replied by Lodder on topic no image in the custom slide
You appear to have resolved the issue now. I can see the Instagram icon.
Last edit: 2 years 8 months ago by Lodder.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Quo
Topic Author
Posts: 20
2 years 7 months ago #3571 by Quo
Replied by Quo on topic no image in the custom slide
Hi Lodder,

I bought Pro.
1) I uploaded 32x32 png icons to media / mod_social_slider / icons / and again I do not have icons in Custom slides.
2) How do I set a space between the icon and the description? The space is large.
3) How do I set the slider's position to see the whole description?
( uloz.to/!CGeKSwJHk1a3/slider-jpg )

www.bkberoun.cz/

Regards,
Quo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum