no image in the custom slide

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1171
2 years 11 months ago - 2 years 11 months ago #3572 by Lodder
Replied by Lodder on topic no image in the custom slide
When you type in the icon, you only need to type in the file name and image extensions, for example
my_image.png

not this:
media/mod_social_slider/icons/my_image.png

You can't set the space per say, but instead you can set the width of the slides (not individually).

I noticed that your template is applying some styling which is causing the text to have an offset, so you'll need to add the following to your templates custom.css file:
.jj_sl_navigation li {
    text-align: left !important;
}

regards,
Lodder
Last edit: 2 years 11 months ago by Lodder.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Quo
Topic Author
Posts: 20
2 years 11 months ago #3574 by Quo
Replied by Quo on topic no image in the custom slide
Hi,
I do not understand that. I uploaded the instagram.png (32x32) icon to the "media / mod_social_slider / icons /" directory. In "Custom slides" I created an Instagram link, typed in the "instagram.png" icon and saved it. The icon will not appear in the link.
Where am I making a mistake?

Quo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1171
2 years 11 months ago #3575 by Lodder
Replied by Lodder on topic no image in the custom slide
Just to let you know, if you have the Pro version of the Social Slider, you don't need to upload an Instagram icon yourself. We use FontAwesome nin the Pro version, so you only need to type in:
fa fa-instagram

Here is a list of all icons available: fontawesome.io/icons

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Quo
Topic Author
Posts: 20
2 years 11 months ago #3576 by Quo
Replied by Quo on topic no image in the custom slide
Icons from fontawesome.io/icons/ work.

Thanks.
Quo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

ediazr
Posts: 2
2 years 10 months ago - 2 years 10 months ago #3594 by ediazr
Replied by ediazr on topic no image in the custom slide
Hi, in mi website i can't see the image of a custom slide, i have bought the pro version and doesn´t work
Attachments:
Last edit: 2 years 10 months ago by ediazr.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1171
2 years 10 months ago #3595 by Lodder
Replied by Lodder on topic no image in the custom slide
Hi ediazr,

Have you ensured you uploaded the icon to the correct directory?

Could you please send me a link to your website so I can try to debug the issue?

Regards,
Lodder

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum