Social Slider Icons seem to be missing on install

ss8000cars
Topic Author
Posts: 2
4 years 8 months ago #2951 by ss8000cars
Hi,
I've installed the module on my test site but there seem to be no icons for the standard social sites (or at least they are not displaying). When I hover over any of the boxes the option to follow on particular media displays and the link works - but without the icon it makes little sense.
I've attached a screenshot below.
When I look in the folder /test/media/mod_social_slider/icons it shows only three files:
index.html
Sprite-black.png
Sprite-white.png
From other comments in the forum I assume that this folder should contain the icons for the standard sites. Have I installed the module incorrectly and is there a step I've missed out.
Many thanks for any guidance you can offer.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1180
4 years 8 months ago #2952 by Lodder
Hi ss8000cars,

Could you provide a link to your site so I can inspect the element please?

Regards,
Lodder

Please Log in or Create an account to join the conversation.

ss8000cars
Topic Author
Posts: 2
4 years 8 months ago #2955 by ss8000cars
Replied by ss8000cars on topic Social Slider Icons seem to be missing on install
Brilliant support - problem now resolved. It was the error in the configuration.php file. Thank you so much for your very fast and efficient response.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1180
4 years 8 months ago #2956 by Lodder
Hi ,

Glad I could help and it's all sorted now :)

Once you have the time to test the Social Slider now that it's working, would you be so kind as to rate and review it on the Joomla Extensions Directory?

extensions.joomla.org/add-an-extension/e...nce/jj-social-slider

Any feedback is highly appreciated as we're always looking to improve our extensions.

Regards,
Charlie

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum