Social Slider not working

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1180
7 years 6 months ago #454 by Lodder
Replied by Lodder on topic Social Slider not working
Hi Louw,

I have sorted out the Social Slider fro you. Your template didn't have the debug position allocated when installed so I have set it to position-5.

Kind regards,
Lodder

Please Log in or Create an account to join the conversation.

louw
Posts: 4
7 years 6 months ago #455 by louw
Replied by louw on topic Social Slider not working
You are a legend! Thank you so much for the quick response.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1180
7 years 6 months ago #456 by Lodder
Replied by Lodder on topic Social Slider not working
You're more than welcome :)

Just a small side note, if you do ever require more help and want to give us admin login details, please send them via e-mail. Even though you selected to hide the login details this time from guests, registered users an still see them which does of course pose a security threat ;)

Kind regards,
Lodder

Please Log in or Create an account to join the conversation.

MrMurdock
Posts: 1
7 years 5 months ago #481 by MrMurdock
Replied by MrMurdock on topic Social Slider not working
Hello, i have the same problem as all the rest people. I have set all the parameters but it doesn't show the slider. Could you please take a look on my site?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1180
7 years 5 months ago #482 by Lodder
Replied by Lodder on topic Social Slider not working
Hi MrMurdock,

Of course. could you please create a temporary admin account for me on your site and send the login details to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. and I will have a look

Regards,
Lodder

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum