Icons not sliding in Chrome

marksa
marksa's Avatar Topic Author
Posts: 4
7 years 3 months ago #1972 by marksa
Icons not sliding in Chrome was created by marksa
I have the social slider setup on my site and it works perfectly in all browsers except Chrome. In Chrome, the icons do not slide out on hover and the whole module does not stay fixed when scrolling down the page.

www.baycoproducts.com/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1181
7 years 3 months ago #1973 by Lodder
Replied by Lodder on topic Icons not sliding in Chrome
Hi marksa,

Are you using Social Slider Free or Pro?

I will start debugging when I get back home tonight

Regards,
Lodder

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1181
7 years 3 months ago - 7 years 3 months ago #1974 by Lodder
Replied by Lodder on topic Icons not sliding in Chrome
Ok I see that you're on the Pro version.

I've just tested on my localhost and there are no problems in Chrome so there might be something causing a conflict. I will double check when I'm back home.

Can you quickly try changing the template to the default Joomla template (Protostar) and see if the issue still persists?

Regards,
Lodder
Last edit: 7 years 3 months ago by Lodder.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1181
7 years 3 months ago - 7 years 3 months ago #1975 by Lodder
Replied by Lodder on topic Icons not sliding in Chrome
I've looked into this a little more and I believe it's due to the slideshow (Avatar Slide Galleria) you have at the top of your page. If you leave the cursor on one of the Social Slider icons and wait for the slideshow to move, the Social icon moves out.

You have 3 options:

1. Use an alternative slideshow to Avatar Slide Galleria
2. Provide me a copy of ALL the settings you have selected for the Avatar Slide Galleria module
3. Provide a full backup of your site for me to test on my localhost. Details of course will need to be provided via email for security reasons. If you are unsure of this, please have a read of the last section of our Privacy Policy page.

Let me know how you wish to pursue this.

Regards,
Lodder
Last edit: 7 years 3 months ago by Lodder.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

marksa
marksa's Avatar Topic Author
Posts: 4
7 years 3 months ago #1981 by marksa
Replied by marksa on topic Icons not sliding in Chrome
Lodder,

Thank you for your replies. For some reason I wasn't getting notifications of them and just noticed them this morning.

I have tried disabling the Avatar Slide Galleria but not installing. Disabling did not fix the issue in Chrome. Below are screenshots of the settings currently used:
awesomescreenshot.com/0ed3ps3b27
awesomescreenshot.com/0923ps3l33
awesomescreenshot.com/0b33ps3r10
awesomescreenshot.com/02c3ps3u2d
awesomescreenshot.com/0dc3ps3a7a


I can share an Akeeba JPA on dropbox for your testing. Please let me know which email address to share the file with.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1181
7 years 3 months ago - 7 years 3 months ago #1983 by Lodder
Replied by Lodder on topic Icons not sliding in Chrome
Hey,

I've used the exact same settings as you from the screenshots and the Social Slider is still working, so I must have been wrong about that.

If you could send the dropbox link to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. that would be much appreciated. I'll start debugging the minute I've received the email. Please don't forget to include the database in the backup.

On a side note, I've enabled subscriptions on the forum so you can receive email notifications on a particular topic. Simply click on the "subscribe" at the bottom ;)

Regards,
Lodder
Last edit: 7 years 3 months ago by Lodder.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum