Shouts not showing up in shoutbox

shogo
Posts: 9
8 years 7 months ago #628 by shogo
Replied by shogo on topic Shouts not showing up in shoutbox
Thank you lodder. I know about the security settings, but like I said if I actived the math security and allow guest to post, the spambots will spam the shout box and I can`t even post and that`s bugging me, because I don`t understand why :cheer: . I changed the setting on our side for the shoutbox and as you can see the spambot army is incoming :blink: .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Lodder
Lodder's Avatar
Posts: 1185
8 years 7 months ago - 8 years 7 months ago #629 by Lodder
Replied by Lodder on topic Shouts not showing up in shoutbox
Hi Shogo,

I've looked into everything and it's actually the module causing the problem. I've found the code causing the problem and ran loads of tests.

It seems that within the module, there is a bit of CSS like so:
background-image: url("");

but inside url() is an empty string. If I type in an image, even if it doesn't exist, then the shoutbox works fine. I have never know CSS to cause problems for PHP submissions therefore it might be a bug within the PHP system. I have no idea. I would simply recommend either using a different extension to replace the current one, or you can remove the necessary code:
modules/mod_as_mooslider/mod_as_mooslider.php >> on line 209

remove this:
background-image: url("'.$slider_bgpattern.'");

Regards,
Lodder
Last edit: 8 years 7 months ago by Lodder.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

shogo
Posts: 9
8 years 7 months ago #630 by shogo
Replied by shogo on topic Shouts not showing up in shoutbox
Thank you Lodder. That`s it! The template has the same issue,the background-image defintion is the problem. Now I know where I have to work to fix the problem :) .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum